Категорії Інформація
Каси Додати подію
АНТИТІЛА
26 лютого 2023

АНТИТІЛА

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Electric Brixton
Electric Brixton, Town Hall Parade, Brixton Hill, London SW2 1RJ

Про подію

Гурт "ANTYTILA" приїжджає до Лондона

Рок-гурт "ANTYTILA" виступить у Лондоні 26 лютого на сцені "Electric Brixton". Концерт обіцяє бути, як завжди, незабутнім, адже їхня музика здатна проникати у глибини душі, а слова пісень пробуджувати у серцях людей почуття свободи й сили.

Цей гурт, який увібрав у себе всю суть української національності та гідності, прагне донести світові, якою сильною буває людина, коли все здається безнадійним. Саме про це і буде їхній концерт — про силу духу, незламність, сміливість, біль, любов до Батьківщини й до сім'ї.

Квитки на "ANTYTILA" вже є у вільному доступі для купівлі, і на цій сторінці ви можете забронювати місця на подію. Більше заходів у Лондоні також можна знайти на сайті Kontramarka.

Більше ніж просто концерт

Український рок-гурт "ANTYTILA" впродовж багатьох років збирав великі зали і радував своїх шанувальників якісною музикою, піснями. Сьогодні їхні концерти та загалом уся творчість набуває нових смислів, адже кожен їхній виступ — це боротьба проти російської агресії.

Так, і цей концерт, який пройде в Лондоні, буде проведено з метою зібрати допомогу для бійців ЗСУ. Тож, коли ви співатимете в місці з "ANTYTILA" їхні пісні, пам'ятайте, що ви станете частиною великої Перемоги.

18+ ВХІД ЗА НАЯВНОСТІ ПАСПОРТА

GENERAL ADMISSION - ВХІД НА КОНЦЕРТ

MEET & GREET (ВХІД + ФОТО С АРТИСТОМ)

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код