Категорії Інформація
Каси Додати подію
Степан Гіга. Золоті Хіти
14 травня 2023

Степан Гіга. Золоті Хіти

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Electric Brixton
Electric Brixton, Town Hall Parade, Brixton Hill, London SW2 1RJ

Про подію

Зустрічайте Степана Гігу та його «Золоті Хіти» у Лондоні

Продовжує свій музичний тур Європою співак і народний артист України Степан Гіга, метою якого є популяризувати українську пісню та зібрати кошти на підтримку ЗСУ. На цей раз 1 лютого зустрічайте митця у Лондоні на сцені Electric Brixton з програмою «Золоті Хіти».

Чому варто піти? Бо Степан Гіга – це Золотий фонд української естради. Бо пісні маестро співає і знає декілька поколінь, а це вже велике досягнення для будь-якого співака. Бо пісні, які співає Степан Гіга, це власна творчість, покликання душі. Саме тому варто купити квитки на концерт, адже така подія обов’язково матиме шалений успіх.

Більше про концерти Лондона дізнавайтесь на нашій афіші.

«Золоті Хіти» від яких тамує подих

Творчість Степана Гіги пронизана українським колоритом, атмосферою рідної домівки, рідних Карпат та родинним щастям. Саме звідси витікає мелодика та задушевність української пісні. І ви почуєте на концерті «Цей сон», «Чорні троянди», «Остання ніч» та багато інших композицій.

Програма події також передбачає музичні сюрпризи для глядачів. Для вас виступлять нащадки співака – Степан Гіга молодший та Квітослава. А поряд з ними виступить запрошений гість – артист розмовного жанру та народний артист України Гриць Драпак.

Приходьте, співайте та радійте! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код